Támogatói Kártyák

Örömmel tájékoztatjuk meglévő és leendő támogatóinkat, hogy augusztus 1-től elindítottunk egy új támogatási formát. A támogatás egy-egy 500, 1000, 2000, 5000 vagy 10000 Forint névértékű kártyához kötődik, mellyel egy-egy már működő programunkat segítik. 

 

A kis kártyák a következő programokhoz kapcsolódnak:


500 Ft Segíts Gyógyulni!

A kártya megvásárlásával egy személy egyszeri gyógyszeradagjának megvásárlását vagy szűrővizsgálatát támogatja.

 

 

 

 

 

1000 Ft Megtört kenyér!

A kártya megvásárlásával egy-egy személy egy napi étkezését támogatja.

 

 

 

 

 

2000 Ft Nyilas Misi ösztöndíj program.

A kártyával egy-egy Erdélyi vagy Kárpátaljai kisdiák egy havi magyar nyelvű tanulmányainak költségéhez járul hozzá.

 

 

 

 

5000 Ft Van Remény!

A kártyával az idén elindított - önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került - családokat segítő programunkat támogatja.

  

10000 Ft Katasztrófa alap!

A kártyával az MRSZ katasztrófa alapját támogatja, amelybők a Készenléti Csoport és az Orvoscsoport tud gyorsan, hatékonyan segíteni a természeti és más jellegű katasztrófák esetén.

 

 

 

 

A kártyák kicsi, bankkártya méretű vízálló lapok, melyeken a programok alapinformációin túl egy hatjegyű kódszám is található. A kártyát megvásárló támogató egyben automatikusan a Támogató Klub tagjává is válik. Amennyiben ellátogat a www.jobbadni.huhonalpra és ott regisztrálja magát, úgy automatikusan felkerül a honlapra, mint támogató klubtagunk.

 

A kártyák egyelőre a Szeretetszolgálat irodáiban és a református rendezvényeken vásárolhatóak meg, de ősztől tervezzük a forgalmazás kiszélesítését. Terveink szerint keresztyén könyvesboltokban, gyülekezetekben és más kereskedelmi hálózatokban is elérhetővé tesszük az érdeklődők számára. Ezúton kérjük azokat a személyeket, akik ilyen jellegű kapcsolatokkal rendelkeznek, hogy segítsék munkánkat értékesítési javaslatokkal, konkrét helyszínekkel, forgalmazók ajánlásával. Ezeket a javaslatokat irodai elérhetőségeinken várjuk.