Együttműködési lehetőség a jelvény adomány kampányban

Egyesületünk egyik legújabb támogatási formája a közkedvelt tűzzománc kitűző kampány, melynek keretében az adományozó 500 Ft adományért cserébe egy madaras kitűzőt választhat. A befolyt adományösszeget Egyesületünk madárvédelmi, környezeti nevelési programjaira fordítjuk. A kampányhoz vásárlói, látogatói forgalommal rendelkező üzleti, látogató- és oktatóközponti, és tagsági kártya kedvezményben már együttműködő partnerek jelentkezését várjuk, ahova jelvény perselyt helyezhetnénk ki.

 
 Kitűzőpersely
(Fotó: Orbán Zoltán)
.

 

2006 óta már számos boltban elérhetőek a kitűzős perselyeink, ahol hozzájuthat jelvényeinkhez. 500 Ft adományért cserébe egy elegáns, szépen kidolgozott, élethű madaras jelvényt kap. Egyesületünk a hazai madárfajok védelme érdekében további hazai madárfajokról is készíttetett kitűzőket,  ilyen például a fehér gólya, a túzok, a kerecsensólyom, a kék vércse, a szalakóta és a vetési varjú.

Amennyiben szívesen segítené Egyesületünket úgy, hogy kihelyez egy ilyen kitűző perselyt boltjában, üzletében vagy egyéb arra alkalmas szolgáltatói helyen, kérjük, írjon nekünk!