Legolvasottabbak

Hat teherautónyi bútor a Szeretetszolgálat iskoláinak

chs_bp_webA CHS Hungary Kft. idén júliusban CSR (Corporate Social Responsibility) programja keretében egymillió forint értékben adományozott bútorokat a Baptista Szeretetszolgálatnak.

„A CHS egy családi vállalkozásból lett Magyarország vezető számítástechnikai nagykereskedője. Prosperálásunk mellett törekedtünk a kezdeti értékrend megőrzésére, így a mai napig fontos számunkra, hogy figyelembe vegyük a környezetünk igényeit. Ahol hiányosságokat vélünk felfedezni, ott igyekszünk is segíteni.” – nyilatkozta Vidra László, a CHS ügyvezető igazgatója.
Központunk raktárából három napon keresztül pakolták a bútorokat a CHS Hungary és a Szeretetszolgálat dolgozói. Nem volt egyszerű a feladat, hiszen a 340 m2-nyi területet kellett kiüríteni.

Választásunk azért esett a Baptista Szeretetszolgálatra, mert sok iskolával és olyan intézménnyel állnak kapcsolatban, ahol tudjuk, hogy jó helye lesz a bútoroknak. Bízunk benne, hogy segítségünkkel néhány gyereknek vidámabban fog kezdődni az iskola idén ősszel.

Forrás: www.chs.hu


tagek #adomány #baptista #CSR
0 hozzászólás