Legolvasottabbak

Tanévkezdési segítség érkezett Vajára is

A Református Szeretetszolgálat az elsők között érkezett meg Vajára a májusi vihar után, amelyben hatvan ingatlan sérült meg. A gyorssegélyek után a Szeretetszolgálat ácsokkal és építőanyagokkal segítette a helyreállítási munkálatokat, a tanévkezdést pedig 50 tanszercsomaggal, ruhaadománnyal és konyhai eszközökkel támogatta a szervezet. A Vay Ádám Múzeum Batári Körrel szervezett jótékonysági akció legközelebbi folyatatásaként a viharkárosultak élelmiszerutalványokat kapnak.


Összesen 250 000 forint értékű adománnyal érkezett szombaton Vajára a Református Szeretetszolgálat. A tanszercsomagok füzetet, író- és rajzlapot, gyurmát, vonalzót, ecsetet, könyvborítót, festéket, írószereket, filctollak, zsírkrétát, ollót és ragasztót tartalmaztak (összesen harminc ajándékot rejtett egy gyermek ajándéka).


A Református Szeretetszolgálat a tanévkezdéshez kapcsolódóan országszerte és határainkon túl összesen 700 tanszercsomaggal ajándékozza meg a rászorulókat, valamint iskolatáskával is segíti a nehéz helyzetben lévő családok tanévkezdését. A programot a 13600-as telefonszám 66-os kódjának hívásával vagy a 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámon keresztül lehet támogatni.


tagek #iskola #tanszer #református
0 hozzászólás